Den erfarne snedker i Thisted, Thy og på Mors

Skal du bruge en dygtig og erfaren snedker til reparationer, vedligehold eller andre former for træarbejder på døre, vinduer, møbler og inventar, kan du med fordel kontakte Tømrerfirmaet Vestergaard.

Vi har samlet både snedkere, tømrere, murere, malere, blikkenslagere og de andre fageksperter, du skal bruge til dit byggeri. Så behøver du kun henvende dig et sted med dit byggeprojekt.

Vi er et serviceminded dansk tømrerfirma beliggende i Thisted, der lægger stor vægt på kvalitet og på at yde en god service overfor vores kunder.

Du kan som boligejer få en hjælpende hånd med at få løst en bred skare af forskellige arbejdsopgaver inden for boligrenovering hos Tømrerfirmaet Vestergaard A/S.

Som snedker i Thisted, Thy og på Mors tager vi os gerne af både store såvel som små arbejdsopgaver, og du kan altid trygt lade dit valg falde på netop os – uanset om du måtte ønske hjælp til en større eller mindre opgave.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Hvad laver en snedker i Thy eller på Mors?​

En snedker foretager vedligehold, reparation og nybygning af døre, vinduer, møbler og andet inventar. Så skal du have repareret vinduer og døre, håndbygget dem på mål eller vedligeholdt bevarelsesværdigt træværk, er det vores snedkerafdeling hos Tømrerfirmaet Vestergaard, du skal have fat i.

Vi klarer alle former for snedkerarbejde, som f.eks.:

  • Bygning af foldedøre
  • Møbelrestaurering
  • Skræddersyede møbler
  • Glarmesterarbejde
  • Opbygning af glasvægge
  • Opsætning af låsesystemer

Og meget, meget mere.

Ingen snedkeropgaver er for små eller for store. Og indgår det som en del af et større byggeprojekt, kan vi også klare alle de andre håndværksopgaver, der hører til.

Når træarbejdet skal være ekstra lækkert

Det er snedkeren, som sætter prikken over i’et på dit træarbejde. Både ud- og indvendigt i boligen.

Skal du f.eks. have lavet en hjørnebænk til at montere på væggen i køkkenet, er det snedkeren, som skræddersyer bænken præcis, så den passer på mål, der hvor den skal sidde. Og passer præcist til din indretningsmæssige stil og dit farvevalg.

Det er også snedkeren, som kan reparere skader på dine fyldningsdøre eller hoveddøren og vinduerne. F.eks. efter et indbrud, en storm eller en gang jordfygning.

Endelig er det også snedkeren, du skal have fat i, hvis du har brug for opbygning af glasvægge, foldedøre og andet, som ikke lige kan fås på standardmål – eller hvor moderne design vil skæmme helhedsindtrykket.

Rådgivning om materialer med videre til renoveringsopgaver

Det er også snedkeren, du skal have fat i, når du har brug for at få rådgivning om, hvilke træsorter og behandlinger af træet, der skal vælges, når du skal renovere gamle møbler, døre, og andre træelementer i din bolig. Samt hvordan du får genskabt præcis den finish og det look, som der er på dine trævarer i boligen i dag.

Samtidig kan du så også få en pris på arbejdet, hvis det er noget, vores snedker – og måske andre håndværkere – skal udføre for dig.

Så er du sikker på, at det bliver flot og helt i orden – uden at det kan ses.

Få et uforpligtende tilbud på dit snedkerarbejde

Har du brug for snedkerarbejde i din bolig – eller har du et større byggeprojekt, du skal have løst.

Bare udfyld kontaktformularen øverst på siden, så kontakter vi dig, og aftaler tid til at komme forbi, og give et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan også kontakte os på tlf.: +45 97 93 75 85 eller e-mail: post@toemrerv.dk.