Din lokale blikkenslager i Thisted, Thy og Mors

Blik er et af vores specialer!

Blikkenslageren sætter prikken over i’et på dit byggeprojekt med inddækninger, tagrender og nedløbsrør, som er skræddersyet præcis til dit byggeri. Hos Tømrerfirmaet Vestergaard klarer vi alle arbejdsopgaver i dit byggeri – og kan også løse de helt traditionelle blikkenslageropgaver for dig.

Uanset om du skal have renoveret taget, sat nyt badeværelse eller køkken op, eller skal have frisket facaden op, kan blikkenslageren fuldende projektet med inddækninger, afløb, tagrender, nedløbsrør og facadebeklædning, som gør din bolig helt unik.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Blikkenslager i Nordvestjylland

Udover at være en fast del af de byggeopgaver, som vi leverer hos Tømrerfirmaet Vestergaard, tilbyder vi også helt traditionelt blikkenslagerarbejde hos dig.

Skal du have repareret en inddækning på taget, skiftet tagrenderne eller have sat en flot og spændende blikbeklædning på gavlen, facaden eller taget? Så kan du bare ringe til os.

Som blikkenslager med base i Thisted, kommer vi over hele Thy og Mors – og vi kører ikke igen, før du er tilfreds med arbejdet.

Blikkenslagerarbejde i mange forskellige materialer

Som helt almindelig blikkenslager på Mors kan vi levere blikkenslagerarbejde i både cortenstål, zink, aluminium, kobber og galvaniseret stål. Det giver dig et stort spektrum af farver og finish at vælge imellem.

Cortenstål er utroligt populært, fordi det giver et gylden, rustent look, som skaber et patineret og rustikt indtryk lige fra starten af – og holder samme farve mange år frem i tiden. Det er perfekt både til renoveringsopgaver og til nybyggeri.

Zink giver et gråligt, mat look på blikkenslagerarbejdet – lige som galvaniseret stål – der bliver ved med at holde samme farve og glans i mange år. Omvendt giver aluminium og ubehandlet stål en mere skinnede, metallisk finish, som lyser op og skaber opmærksomhed.

Endelig er der kobber. Det er det eksklusive valg, der kendes fra kirker, slotte og herskabsvillaer. Det starter med at være blankt og skinnende i den velkendte kobberfarve. Men over tid oxideres overfladen og irrer, så kobberet får en grønlig, mere matteret overflade.

Så alt efter dit farvevalg på resten af boligen, og den ønskede effekt, kan du nemt sætte et unikt præg på din bolig, blot ved at blikkenslageren vælger det rigtige materiale til sit arbejde.

Indendørs blikkenslagerarbejde

Selv om du oftest ser vores blikkenslagere udendørs i Thy og omegn, kan vi også klare en masse indendørs opgaver lige fra at skræddersy samlingen af flere afløb, og til at skabe spændende interiører i metal til din bolig.

Du kan også få blikkenslageren fra Thisted til at sætte beskyttede metalkanter på f.eks. køkkenøen. Vi kan desuden håndbygge skræddersyede afdækninger på steder, hvor det er svært at skabe en pæn løsning med andre materialer.

Så uanset hvilken form for blikkenslagerarbejde du skal have udført, kan du altid henvende dig til Tømrerfirmaet Vestergaard i Thisted.

Få tilbud på blikkenslager-arbejde i Thisted, Thy eller Mors

Typisk kommer vi ud, og ser på opgaven, før vi giver et tilbud. Så kan vi også rådgive om, og få en snak med dig om, hvilke materialer der skal anvendes, og præcis hvilke forventninger og drømme du har til det færdige resultat.

Så kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud fra blikkenslageren i Thisted.

Du kan kontakte os på tlf.: 9793 7385 eller på mail: post@toemrerv.dk

Husk at vi også kan hjælpe med mureropgaver i og omkring Thisted, maleropgaver i Thisted samt snedker- og blikkenslageropgaver.

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt