Vi tilbyder

Boligrådgivning

Boligrådgiver i Thisted og omegn

Står du overfor at skulle bygge nyt hus, eller skal du have lavet en gennemgribende renovering af din nuværende bolig, kan det være en rigtig god idé at alliere sig med en fagmand, som man kan rådføre sig med.

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard A/S har vi i mange år arbejdet som boligrådgiver i Thisted og besidder et stort kendskab til processen, når en bolig skal opføres eller igennem en gennemgribende renovering.

Hjælp fra boligrådgiver til valg af løsning

Både når ens nuværende bolig skal renoveres gennemgribende, eller når man skal bygge helt nyt hus, er der slet ingen tvivl om, at man skal tage stilling til en række forskellige væsentlige ting – blandt andet i forhold til valg af løsninger samt materialer.

Der er mange ting at tage højde for, og det kan derfor være en rigtig god idé at have en kyndig fagmand ved sin side, der kan hjælpe til med at sikre, at man får truffet de rette beslutninger blandt andet omkring valg af materialer, og det er netop her, at en erfaren boligrådgiver kan komme ind i billedet.

Vi kan med mange års erfaring som tømrer og snedker yde professionel rådgivning som boligrådgiver omkring valg af materialer, så du som boligejer/kommende boligejer vil få det bedste resultat, som lever op til netop dine ønsker og behov – også inden for dit budget.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Få tilbud på boligrådgiver

Hvis du står overfor at skulle have et boligbyggeri eller en gennemgribende renovering igangsat, og vil du i den forbindelse gerne drøfte forløbet med en erfaren boligrådgiver, vil du med stor fordel kunne kontakte os på telefon 97 93 75 85 til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at yde professionel rådgivning som boligrådgiver i Thisted og omegn.

OBS: Udover tømrer- og snedkerarbejde kan vi også hjælpe med malerarbejde, murerarbejde og blikarbejde. Vi har dygtige håndværkere, som står klar til at hjælpe, uanset type og størrelse på dit projekt.