Murer i Thisted, Thy og Mors

Vi udfører alle former for murerarbejde i Thisted, Thy, og på Mors

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard har vi vores helt egen murerafdeling. Den kan udføre alle former fra murerarbejde lige fra opførelse af nye murstensvægge over reparation og renovering af facade og badeværelser og til nyetablering af badeværelser, bryggerser og køkkener helt fra grunden.

Vi kan også:

  • Opføre mindre murstensvægge
  • Støbe gulve og terrændæk
  • Lægge fliser og fuge dem op
  • Påføre vådrumsmembran
  • Pudse vægge og facader op
  • Udføre isoleringsarbejder
  • Foretage forsikringsarbejder

Kort sagt alt, hvad der har med mure, gulve og andre murerrelaterede arbejder at gøre.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Troværdig og kvalitetsbevidst familievirksomhed​

Vi er en nordjysk familievirksomhed, der udfører et stort udvalg af opgaver i Nordvestjylland. Det omfatter både tømrerarbejde, blikkenslagerarbejde og arbejde med offentligt byggeri. Vores firma har i mange år hjulpet kunder med murerarbejde i specielt Thisted og Thy, og vi  sætter en dyd i at udføre enhver opgave med præcision, så alt står snorlige efter, at opgaven er udført.

Inden mureren foretager en opgave, vil I sammen aftale en forventet tid på opgaven og pris. På den måde får du som kunde hos os en troværdig service, hvor slutresultatet og den aftalte tid altid overholdes. 

Da vi har mange år i faget, har vi skabt et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi er blandt andet håndværkstaksator for GF Forsikring, og samtidig er alle vores arbejdsopgaver omfattet Dansk Byggeris garanti. Det betyder, at vi har en professionel tilgang til alt, hvad vi arbejder med. 

Uanset om du skal have pudset facaden op, sat nye fliser op i badeværelset, skal have støbt et gulv eller muret en ny væg op, kan Tømrerfirmaet Vestergaard fra Thisted løse opgaven over hele Thy og på Mors. Vi kan også udføre alt andet håndværksarbejde i forbindelse med dit projekt. Så skal du kun have fat i én håndværker til opgaven.

Kontakt os
Står du og mangler en murer i Thisted, Thy eller på Mors? Du kan altid kontakte os på telefon: +45 97 93 75 85 eller e-mail: post@toemrerv.dk. Vi kan desuden give dig et uforpligtende tilbud på den mureropgave, som du vil have en hjælpende hånd til. 

Murermester i Thisted, Thy og på Mors

Facaden er den mest synlige del af din bolig, når der kommer nogen på besøg. Så er der revner, pudsskader eller andre problemer med den, kan det ikke undgå at trække ned i helhedsindtrykket af din bolig. Og den slags problemer opstår nemt i et område, hvor havet og de lette jorde er nærmeste nabo til vores hjem.

På samme måde er det, når folk skal låne dit toilet, eller kommer ud i dit køkken. Er der skader på fliserne eller sidder de ikke snorlige på væggen eller på gulvet, bliver det hurtigt spottet. For den slags skærer i øjnene på de fleste.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få valgt en dygtig og pligtopfyldende murermester til dit facade- og andet murerarbejde i boligen – samt til de småreparationer og vedligeholdelsesarbejder, som holder murværket pænt og smukt. 

Vi er meget mere end et murerfirma

Selv om vi kalder os for et tømrerfirma, anser vi os lige så meget som et snedker-, blikkenslager-, maler- og murerfirma hos Tømrerfirmaet Vestergaard.

Vi har samlet alle de fagfolk, som du har brug for til dit byggeri i et eller samme firma. Det gør det nemt for dig både at bygge nyt og få renoveret, bygget om eller vedligeholdt dit byggeri.

For så skal du kun henvende dig ét sted med dig byggeprojekt – og undgår både bøvl med at finde og styre flere håndværkere, og ventetid mellem de enkelte faggrupper, når de skal udføre deres del af byggeprojektet.

For vi planlægger de forskellige opgaver i projektet, så det hele kører som efter en snor – både murerarbejde, tømrerarbejde og hvad du nu ellers har brug for.

Murerfirma Thisted, Thy og Mors

Få tilbud på dit murerarbejde i Nordvestjylland

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard kan vi stå for alt lige fra små reparationer på facaden over renovering af badeværelset og til hele dit byggeprojekt inklusiv alt tømrer-, snedker-, blikkenslager-, maler– og murerarbejde.

Ønsker du et tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 97 93 75 85 eller e-mail: post@toemrerv.dk. Vi kan desuden give dig et uforpligtende tilbud på den mureropgave, som du vil have en hjælpende hånd til.