Murer Thisted, Thy og Mors

Murerarbejde

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard har vi i en lang årrække udført murerarbejde i Thisted og omegn, og derfor gør vi hele arbejdsprocessen simpel for dig, mens vi udfører opgaven effektivt og i høj kvalitet. Har du brug for hjælp til murerarbejde, så løser vi gerne opgaven for dig. 

Nedenfor kan du se, hvilke opgaver vores murer blandt andet kan løse:

Står du eksempelvis overfor en renovering af dit badeværelse, kan vi varetage følgende opgaver: 

  • Støbning af gulve 
  • Påføre vådrumsmembran 
  • Lægge fliser og fuge 


Og yderligere udfører vi murerarbejde såsom: 

  • Isolering
  • Overfladebehandlinger med puds 
  • Mindre opbygning af mure 

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Troværdig og kvalitetsbevidst familievirksomhed

Vi er en nordjysk familievirksomhed, der udfører et stort udvalg af opgaver i Nordvestjylland. Det omfatter både tømrerarbejde, blikkenslagerarbejde og arbejde med offentligt byggeri. Vores firma har i mange år hjulpet kunder med murerarbejde i specielt Thisted og Thy, og vi  sætter en dyd i at udføre enhver opgave med præcision, så alt står snorlige efter, at opgaven er udført.

Inden mureren foretager en opgave, vil I sammen aftale en forventet tid på opgaven og pris. På den måde får du som kunde hos os en troværdig service, hvor slutresultatet og den aftalte tid altid overholdes. 

Da vi har mange år i faget, har vi skabt et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi er blandt andet håndværkstaksator for GF Forsikring, og samtidig er alle vores arbejdsopgaver omfattet Dansk Byggeris garanti. Det betyder, at vi har en professionel tilgang til alt, hvad vi arbejder med. 

Murer i Thisted og Thy

Der kan være mange overvejelser forbundet med renovering af badeværelse, overfladebehandlinger eller andet.. Vi udfører mange opgaver indenfor murerarbejde, og derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi sørger for en effektiv, troværdig og professionel løsning på dit problem. 

Kontakt os
Står du og mangler en murer i Thisted eller Thy? Du kan altid kontakte os på telefon: +45 97 93 75 85 eller e-mail: post@toemrerv.dk. Vi kan desuden give dig et uforpligtende tilbud på den mureropgave, som du vil have en hjælpende hånd til. 

Menu