Maler Thisted, Thy og Mors

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard har vi professionelle malere ansat, som udfører malerarbejde for private såvel som for erhverv i Thisted, Thy, Mors og Nordvestjylland.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan stole på din håndværker, og derfor afslutter vi aldrig en opgave uden at have foretaget den nødvendige kvalitetskontrol sammen med dig.

Vores malerfirma sætter en ære i at levere et topprofessionelt resultat hver gang, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller medarbejdertilfredshed.

Vores professionelle malerfirma i Thisted tilbyder:

 
Nedenfor har vi listet nogle af maleropgaver, som vi kan varetage:
 • Maling af flyttelejligheder
 • Maling af udlejningsejendomme
 • Indvendig og udvendig maling
 • Maling af sommerhuse
 • Træbeskyttelse
 • Maling af vinduer og døre
 • Maling af facader og gavle
 • Maling af døre, karme og fodlister
 • Afvaskning, grunding og imprægnering
 • Overfladebehandling
 • Fugning og spartelarbejde
 

Kontakt os gerne i dag, så tager vi en snak eller et møde og sender dig efterfølgende et uforpligtende tilbud til den bedst mulige pris, som matcher netop dine behov.

Ring direkte til maler Simon på telefon 92 72 68 98 eller ring til kontoret på telefon 97 93 75 85.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Nedenfor finder du gode råd fra din malermester i Thisted

Luft godt ud i din bolig

Sørg altid for at lufte godt ud i din bolig, når du skal i gang med at male. Selvom de moderne vandbaserede malingstyper er uden opløsningsmiddel kan bindemidlet medføre lugtgener, og nogle mennesker er allergiske over for lugten. Får man problemer af denne art, skal man straks vaske alle flader ned med vand tilsat afrensningsmiddel.

Pas på fugt i de kolde måneder

De fleste produkter hærder bedst ved temperaturer over 15 grader.  Afslut gerne malingen mindst 2 timer før duggen falder og undgå at male i direkte solskin.

Mal med samme maling

Når du skal i gang med dit malerprojekt, skal du starte med at vælge den rigtige type maling. For at opnå det bedste resultat, bør du vælge den samme type maling, som du har malet med tidligere. Kender du ikke farvekoden på din maling, kan du med fordel kontakte en professionel maler, som kan vurdere, hvilken type farver, der er tale om.

Der findes mange typer malinger i markedet, og du kan enten vælge imellem vandbaseret maling (akrylmaling) eller du kan vælge oliebaseret maling (alkydmaling).

Maling af køkken, entré, paneler og lister

Når du skal male dit køkken, din entré eller paneler lister, bør du vælge en maling med en høj glans, som tåler hyppig rengøring. Jo højere glans du vælger, desto mere rengøringsvenlige er dine overflader.

Valg af malergrej

Dit valg af udstyr afhænger af, hvad du skal male. Hvis du står over for at skulle male en stor væg, vil en større malerrulle være den bedste løsning. Skal du male paneler og lister, bør du vælge en mindre pensel, som egner sig godt til lister og paneler.

Vælg kvalitetsprodukter frem for de billige

Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten af dine malerprodukter. Hvis du vælger maling fra en billig fabrikant, kan det ofte gå ud over kvaliteten i sidste ende. Det forholder sig nemlig sådan, at discount maling ofte indeholder færre pigmenter og derfor ikke giver den samme dække evne. Vær derfor altid opmærksom på kvaliteten af dine produkter og at netop pris og kvalitet ofte hænger sammen.

Grundigt forarbejde betaler sig

Det er en god ide altid at få dækket godt af, inden du skal i gang med at male. Det er også en god ide at få spartlet og skabe det bedst mulige underlag for dit malerarbejde. Jo mere omhyggelig du er med dit forarbejde, desto bedre bliver resultatet i den sidste ende. Det samme gælder i forhold til at få dækket af på lister, karme og paneler mv.

Rør grundigt i malingen inden du maler

Sørg for altid at røre grundigt i malingen, inden du går i gang med dit malerprojekt. Selvom malingen ofte er blevet omrystet fra din leverandør, bør du altid sikre dig en grundig omrøring for at undgå utonet maling i bunden eller på siderne i malerspanden.

Rengør altid dit værktøj grundigt

Det er altid en god ide at slutte af med grundig rengøring af dit værktøj, inden du skal bruge det igen. Mange malerprojekter strækker sig altid over flere timer eller dage, og værktøjet kan nemt gå i stykker eller malingen kan stivne, gå i råd eller der kan være bakterier på værktøjet. Sørg derfor altid for en grundig rengøring af malerruller.

Lad en malermester i Thy, Thisted, Mors og omegn klare malerarbejdet

Hvis du ikke selv kan overskue maleropgaven, kan du kontakte dine lokale malermester. Vi opererer i hele området omkring Thy, Thisted og Mors, så kontakt os endeligt hvis du er bosiddende i det område.

Ring direkte til maler Simon på telefon 92 72 68 98 eller ring til kontoret på telefon 97 93 75 85.