Vi tilbyder

Nybyggeri erhverv

Vi hjælper dig med at udvide

Nybyggeri er altid en stor beslutning, hvor vi hos Tømrerfirmaet Vestergaard kender til hele processen. Vi er også fuldstændig klar over, at tillid og tryghed igennem hele byggefasen er en vigtig faktor for dig som bygherre. Derfor sætter vi en stor ære i at være med i hele processen omkring beslutninger, tegninger, udseende, design, indretning og selve konstruktionen af nybyggeriet.

Vi ved, at der skal samarbejdes på kryds og tværs, og at projektstyring og løbende information til dig som bygherre er afgørende for et godt forløb. Derfor sørger vi også altid for at sætte vores mest erfarne tømrere på opgaven, som netop har stor erfaring med projektstyring og koordinering med de øvrige fagfolk.

Når du vælger at bygge nyt, er du også med til at fremtidssikre. Vi sørger nemlig for, at dit nybyggeri overholder alle miljøforskrifter, og at byggeriet er tænkt som en helhedsløsning, hvor de faste omkostninger er i bund og miljø- og energivenlighed er i top.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Kvalitets tømrerarbejde og professionel rådgivning

Når du som boligejer skal have en hjælpende hånd fra et tømrerfirma i Thisted, er det i høj grad vigtigt, at du lader dit valg falde på et tømrerfirma, der lægger stor vægt på kvalitet.

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S ønsker at være kendt for at kunne levere gode kvalitetsløsninger og at yde en formidabel service. Derfor bliver der udelukkende anvendt de bedste kvalitetsmaterialer både ved store såvel som små opgaver, når du benytter os som din tømrer Thisted.

Endvidere er vi desuden altid parat til at rådgive dig som boligejer, således du får truffet de rette beslutninger blandt andet i forbindelse med valg af materialer til renovering.

Vi er med andre ord et glimrende valg for dig, som står og skal have fundet et erfarent tømrerfirma Thisted, der kan give dig en hjælpende hånd med din boligrenovering.