Om Tømrerfirmaet Vestergaard

Tømrer- og snedkerarbejde

Tømrerfirmaet Vestergaard er en familievirksomhed grundlagt i 1983 af Mogens og Lene Vestergaard.
I forbindelse med, at Mogens i 2011 blev konstateret uhelbredeligt syg, valgte familien ved et generationsskifte to år senere at overdrage firmaet til sønnerne Ronnie og Johnni Vestergaard, mens Lene fortsatte i rollen som bogholder.

Tømrerfirmaet Vestergaard har lige siden begyndelsen beskæftiget sig med alle former for byggeopgaver, lige fra totalentrepriser, hoved- og fagentrepriser til reparations- og renoveringsopgaver, og det vil de også gøre i fremtiden, for de to brødre har hver en solid uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund at basere firmaet på.

Ronnie, der har været med i firmaet siden 2002, er oprindeligt uddannet blikkenslager, og har sidenhen også uddannet sig til tømrer.

Johnni, har været med siden 2007, hvor han blev udlært tømrer. Siden har han videreuddannet sig til konstruktør, og i 2014 gennemførte han uddannelsen som Bedre Bolig-rådgiver.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Kvalitets tømrerarbejde og professionel rådgivning

Fordelene ved både at kunne rådgive om og udføre arbejdet gør, at firmaet gerne varetager totalentrepriser indenfor alle typer bygge- eller renoveringsopgaver.

Er de fornødne ressourcer ikke nok til at løfte en given opgave fra start til slut, er viften af solide samarbejdspartnere lang. Derfor behøver man som kunde kun at forholde sig til én kontaktperson, og det gør det nemt og trygt at være kunde hos Tømrerfirmaet Vestergaard A/S.

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S beskæftiger i dag 25 medarbejdere, fordelt på administration, værksted, konstruktion, håndværkere (snedkere, malere og murere) og lærlinge.

Medarbejderstaben består af både rutinerede og erfarne håndværkere kombineret med unge friske kræfter, da firmaet ser det som en vigtig opgave at lære unge mennesker op i tømrerfaget.

Alle udførte opgaver er omfattet af Dansk Byggeris garanti. Læs mere om garantien på https://www.byggaranti.dk/.