Ombygning og tilbygning i Thy, Thisted, Mors og omegn

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard A/S besidder vi stor erfaring inden for ombygning og tilbygning og kan hjælpe til med at løse en bred vifte af forskellige opgaver.

Vi har i tidens løb varetaget en lang række forskellige typer af arbejdsopgaver indenfor ombygning og tilbygning i Thy, Thisted, Mors og omegn. Vi kan være blandt andet være behjælpelig med at lave:

Garager
Carporte
Terrasser
Udestuer
Legehuse
Overdækninger

Herudover løser vi også gerne øvrige opgaver inden for ombygning og tilbygning både for privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner i hele Thy, Thisted, Mors og omegn.

Tømrerfirma med stort fokus på kvalitet

Vi har lige siden den spæde begyndelse lagt stor vægt på at sikre kvaliteten af vores arbejde. Vi anvender til ethvert projekt udelukkende de absolut bedste kvalitets materialer, så vi derved er sikre på at kunne give dig som kunde det absolut bedste resultat.

Vi er desuden erfarne og meget omhyggelige i vores arbejde og med mange års erfaring i tømrerfaget, skal du ikke være i tvivl om, at vi er det helt rigtige kort at have på hånden i forbindelse med, at du skal have hjælp til at få lavet en ombygning og tilbygning.

Du kan desuden være stensikker på, at der hos os altid vil være god og kyndig hjælp at hente i forbindelse med både store såvel som små opgaver indenfor ombygning og tilbygning Thy, Thisted, Mors og omegn. Vi rådgiver altid gerne omkring valg af løsninger og materialer.

Få tilbud på ombygning og tilbygning

Hvis du ønsker at få en hjælpende hånd med ombygning og tilbygning, er du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 97 93 75 85 til en snak omkring, hvordan vi kan give netop dig en hjælpende hånd med at få lavet den ønskede ombygning eller tilbygning.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig.

KONTAKT OS

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S
Vorupørvej 152
7700 Thisted

Tlf: +45 97 93 75 85
E-mail: post@toemrerv.dk
CVR: 21 75 12 00