Ombygning og tilbygning i Thy, Thisted, Mors og omegn

Giv din bolig nyt lys med ny udestue

Står du og mangler en håndværker til en helt ny udestue eller blot hjælp til din nuværende udestue, så er vi hos Tømrerfirmaet Vestergaard altid klar til at levere. Hos Tømrerfirmaet Vestergaard tilbyder vi totalløsninger i udestuer efter dine ønsker og behov. Udestuer er med til at forlænge udesæsonen, og de giver et ekstra pust af liv og lys til boligen. Med udestuen kan du få din have og naturen helt ind i hjemmet samtidig med, at du kan sidde i læ for det kolde og våde danske vejr.

Valg af udestue

Når du har besluttet dig for, at du vil have en ny udestue, skal du også overveje, hvad den skal bruges til. Hos Tømrerfirmaet Vestergaard lytter vi til dine behov og hjælper dig bedst muligt frem til, hvilken udestue der passer til dig. Skal den fungere som sommerstue eller vinterstue, så står vi klar til at rådgive dig, så godt som vi kan, med hensyn til hvilke tiltag der skal laves, så dine ønsker bliver opfyldt.

Hvis du skal have bygget en udestue, er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvilket formål udestuen har. Dette kan nemlig være essentielt i forhold til isoleringen af udestuen. 

 

Placering af udestuen

Udestuens placering og byggestørrelse er relevant i forhold til, hvordan den passer sammen med resten af huset. Det er vigtigt, at udestuen fremstår naturligt sammen med huset. Placeringen af udestuen er også afgørende i forhold til den varme, der skal komme ind i udestuen. Den bedst mulige placering for din udestue ville være med udsigt til have og sollys, så du får en udestue, der formår at blende haven sammen med huset. En anden vigtig beslutning er at overveje hvilket rum i huset, der skal have adgang til udestuen. Ved en tilbygning af udestue kan husets ydermur bevares, og indgangen til udestuen kan ske gennem en terrassedør.

 

Hjælp til udestue

Hvis du er i tvivl om noget eller mangler hjælp og vejledning, så ring til Tømrerfirmaet Vestergaard i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig. Vi er her for at hjælpe dig med at bygge den bedste udestue, som passer til dine behov. Hos Tømrerfirmaet Vestergaard har vi et professionelt personale, der altid står klar til at hjælpe dig med dine udvidelser og drømme til boligen. Ring til os på telefon 97 93 75 85 eller kontakt os på mail post@htsas.dk og lad os finde frem til den helt rette løsning for dig og dit hus. Kontakt os.  

KONTAKT OS

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S
Vorupørvej 152
7700 Thisted

Tlf: +45 97 93 75 85
E-mail: post@toemrerv.dk
CVR: 21 75 12 00