Mangler du nyt køkken?

Skal du have lavet et nyt køkken eller have renoveret dit gamle i Thisted eller omegn? Det kan hurtigt gribe om sig, hvis ikke man har overblikket fra start af. Overblikket kan du sikre dig ved at bruge fagspecialister – og det er netop, hvad vi er hos Tømrerfirmaet Vestergaard A/S.

Vi har i mange år arbejdet med vores fag, og er derfor de helt rigtige at tage fat på, når du står overfor en ombygning derhjemme. Vi besidder stor erfaring inden for montage af køkkener, og vi kan derfor hjælpe dig med monteringen af dit nye køkken eller ombygningen af dit gamle køkken til en favorabel pris.

Tømrervirksomhed med øje for kvalitet

Ønsker du som boligejer at få en hjælpende hånd med dit køkken, kan du være helt tryg ved at lade dit valg falde på os. Med mange års erfaring inden for tømrerfaget samt fokus på brug af gode kvalitetsmaterialer, er du sikret seriøs rådgivning, et kompetent mandskab samt et kvalitetsbevidst resultat, som virker hjemme hos dig.

Vi gør altid vores yderste for at sikre dig et godt resultat – og vi yder selvfølgelig også meget gerne professionel rådgivning igennem hele processen.

Vi er med fra start til slut

Når det kommer til køkkenet, som ofte bliver hjemmets samlested, er der slet ingen tvivl om, at det er vigtigt at gøre sig umage. Vores team er samlet af forskellige profiler, og kan derfor yde kyndig og professionel rådgivning fra forskellige vinkler af, hvilket sikrer dig en hel løsning, som du kan være tilfreds med i mange år fremover.

Vi har stor erfaring indenfor renovering og installering af køkkener, så slip for hovedpinen – vi hjælper dig med planlægningen, sikrer dig overblikket, og fører dine boligdrømme ud i livet.

Vi kommer gerne med konkrete løsningsforslag, og vi vejleder dig i forhold til valg af de helt rigtige materialer. Køkkenet er et rum, som både skal behage øjet men også være af praktisk karakter. Det vil vi gerne hjælpe dig med at opnå!

Har du lyst til at se noget af vores arbejde?

Vi har taget en masse billeder af nogle af vores opgaver, hvor du kan se både før-, under- og efterbilleder. Her kan du lade dig inspirere til dit nye køkken. Se med lige her.

Kontakt os idag på telefon 97 93 75 85 og få en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe dig med montering af nyt køkken i Thisted eller omegn.

KONTAKT OS

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S
Vorupørvej 152
7700 Thisted

Tlf: +45 97 93 75 85
E-mail: post@toemrerv.dk
CVR: 21 75 12 00