Vi tilbyder

Nyt køkken

Vi er med fra start til slut

Når du skal have nyt køkken er der mange overvejelser du skal gøre dig. Først og fremmest skal du vælge, hvilken stil, der passer til dit hus samt hvilke funktionelle og praktiske behov du har. Det kan også være, at du blot ønsker at renovere dit gamle køkken. Uanset, hvad du vælger, så bistår vi med råd og vejledning, så vi sammen kommer i mål på de tanker og ønsker du har til dit nye køkken. Sammen udarbejder vi planer og tegninger baseret på dine behov, så dine krav og ønsker til køkkenets stil, funktionelle og praktiske design opfyldes.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Tømrervirksomhed med mange års erfaring

Uanset hvilken opgave inden for renovering du ønsker hjælp til på din bolig i Thisted eller omegn, kan du trygt lade dit valg falde på os. Med mange års erfaring i tømrerfaget og fokus på kvalitet ved både store såvel som små opgaver inden for renovering, kan du være stensikker på, at vi er det helt rette kort at have på hånden uanset hvilken type af opgave, du står overfor.

Vi benytter udelukkende gode kvalitetsmaterialer og sætter en ære i at lave et solidt og veludført stykke arbejde til din fulde tilfredshed.

Endvidere er vi naturligvis gerne behjælpelige med at yde kyndig og professionel rådgivning omkring valg af materialer samt løsninger, således du som kunde hos os altid vil være sikret det bedste resultat i forbindelse med renovering.

Få uforpligtende tilbud på renovering

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på hjælp til renovering , er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at ringe os op på telefon 97 93 75 85 til en helt uforpligtende dialog om, hvordan vi som snedker- og tømrerfirma er i stand til at løse netop din opgave inden for renovering.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at give dig en hånd med renoveringen.