Tømrerarbejde

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S er en dansk virksomhed med mange års erfaring indenfor tømrerfaget.

Vi er et serviceminded dansk tømrerfirma Thisted, der lægger stor vægt på kvalitet og på at yde en god service overfor vores kunder.

Du kan som boligejer få en hjælpende hånd med at få løst en bred skare af forskellige arbejdsopgaver inden for boligrenovering hosTømrerfirmaet Vestergaard A/S. Vi er blandt andet gerne behjælpelige med:

Om- og tilbygninger
Renovering
Tagudskiftning
Køkkenrenovering

Som tømrer tager vi os gerne af både store såvel som små arbejdsopgaver, og du kan altid trygt lade dit valg falde på netop os – uanset om du måtte ønske hjælp til en større eller mindre opgave.

Kvalitets tømrerarbejde og professionel rådgivning

Når du som boligejer skal have en hjælpende hånd fra et tømrerfirma Thisted, er det i høj grad vigtigt, at du lader dit valg falde på et tømrerfirma, der lægger stor vægt på kvalitet.

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S ønsker at være kendt for at kunne levere gode kvalitetsløsninger og at yde en formidabel service. Derfor bliver der udelukkende anvendt de bedste kvalitetsmaterialer både ved store såvel som små opgaver, når du benytter os som din tømrer Thisted.

Endvidere er vi desuden altid parat til at rådgive dig som boligejer, således du får truffet de rette beslutninger blandt andet i forbindelse med valg af materialer til renovering.

Vi er med andre ord et glimrende valg for dig, som står og skal have fundet et erfarent tømrerfirma Thisted, der kan give dig en hjælpende hånd med din boligrenovering.

Tømrer Thisted – få tilbud i dag

Ønsker du at komme i kontakt med en erfaren tømrer Thisted, kan vi kontaktes telefonisk på 97 93 75 85. Du er altid mere end velkommen til at ringe os op, hvis du ønsker at få udarbejdet et tilbud på netop din opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig.

KONTAKT OS

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S
Vorupørvej 152
7700 Thisted

Tlf: +45 97 93 75 85
E-mail: post@toemrerv.dk
CVR: 21 75 12 00