Tagudskiftning i Thy og på Mors

Hvis dit tag trænger til at blive renoveret eller udskiftet, så står vi hos Tømrerfirmaet Vestergaard altid klar til at hjælpe. Vi har gennem tiden hjulpet et hav af mennesker med tagudskiftning i Thisted, og vi er naturligvis også parat til at hjælpe netop dig med udskiftning af det gamle tag.

Vi udfører både renovering af tag samt tagudskiftning, og vi står altid klar til at rådgive og hjælpe dig med dit nye tag.

Stor erfaring i tagudskiftning og tagrenovering

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard har vi mange års erfaring med udskiftning og renovering af tage. Vi har hjulpet alt fra sommerhusejere og boligforeninger til virksomheder og institutioner med tagudskiftning Thisted og omegn. Vi er erfarne og ved, hvad der skal til, for at du får et godt og ønskværdigt resultat i forbindelse med, at dit gamle tag skal udskiftet med en nyere og mere moderniseret løsning.

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard er vi kvalitetsbevidste, og vi gør altid vores yderste for at sikre dig det bedste resultat i forbindelse med din tagudskiftning. Hos os er du desuden også altid sikret en erfaringsrig og professionel rådgivning, hvad angår både valg af tagtype såvel som udskiftning af selve taget.

Kyndig og professionel rådgivning om tagprojektet

Hvis du ønsker en hjælpende hånd med vejledning om tagudskiftning, skal du ikke være et sekund i tvivl om, at der vil være god hjælp at hente hos os. Hos Tømrerfirmaet Vestergaard står vi altid klar med de helt rette råd, når dit tag skal renoveres, og vi rådgiver altid gerne omkring valg af nyt tag i forbindelse med tagudskiftning. Husk tagmanden har den rette erfaring!

Kontakt os i dag og hør nærmere om tagudskiftning

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på hjælp til tagudskiftning, er du altid mere end velkommen til at ringe os op og få en snak om, hvad vi kan gøre og tilbyde dig i forhold til at renovere eller udskifte dit tag. Vi kommer gerne med konkrete forslag til løsninger og udarbejder ligeledes gerne et tilbud på baggrund af dine specifikke ønsker og behov. Ring til os i dag på telefon 97 93 75 85 eller skriv til os på mail post@htsas.dk og lad os i fællesskab finde frem til den helt rette løsning til dig og dit tag.

KONTAKT OS

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S
Vorupørvej 152
7700 Thisted

Tlf: +45 97 93 75 85
E-mail: post@toemrerv.dk
CVR: 21 75 12 00