Trænger du til et nyt badeværelse? 

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard kan vi hjælpe dig med at bygge dit drømmebadeværelse. Vi hjælper dig også gerne med rådgivning, og hjælp til hvordan opbygningen af badeværelset skal være. Trænger dit gamle badeværelse til at blive renoveret, kan vi også sagtens klare det. Vi tilbyder professionelt og erfarent personale, der altid står klar til at hjælpe dig med dit nye badeværelse. 

Vi benytter udelukkende gode kvalitetsmaterialer og sætter en ære i at lave et solidt og veludført stykke arbejde til din fulde tilfredshed. Da badeværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet, er det vigtigt for os at du er tilfreds med det. Så hvis dit gamle badeværelse er begyndt og se lidt trist ud, og du trænger til et nyt og/eller renoveret badeværelse, så kontakt Tømrerfirmaet Vestergaard i dag.

Nyt badeværelse efter dine behov

Badeværelset er et vigtigt element i enhver husstand, da badeværelset oftest er noget af det første vi ser om morgenen, og det sidste inden vi går i seng om aftenen. Med os som samarbejdspartner får I muligheden for at indrette jeres eget badeværelse med kyndig vejledning fra os. Vores boligrådgiver kan yde professionel rådgivning, så du ender op med splinternyt og kvalitetssikret badeværelse.

Badeværelset er blevet til meget mere end blot et bad og et toilet. Det er efterhånden blevet til rum af velvære, hvor du kan starte og slutte dagen på dine betingelser. I får selv råderetten over, hvordan badeværelset skal indrettes, hvor vi dog gerne forklarer de tekniske muligheder.

Renovering af badeværelset

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd, så lad Tømrerfirmaet Vestergaard stå for renoveringen. Vi kan give dit gamle badeværelse nyt liv, og forlænge levetiden gevaldigt. Alt efter dine præferencer kan du indrette dit badeværelse præcis, som du ønsker det.

Gør derfor dig selv en tjeneste, og giv dit badeværelse den opløftning, du fortjener.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores arbejde med badeværelser, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97 93 75 85. Vi står altid klar til at rådgive og servicere vores kunder, og med os som samarbejdspartner får i altid tilfredsstillende resultater. Vi har efterhånden hjulpet mange nordjyder med et nyt badeværelse, og vi kan med sikkerhed gøre det samme for dig.

Ønsker du en uforpligtende samtale eller tilbud på dit nye badeværelse, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige ansatte sørger altid for en god service og arbejder altid ud fra principper om kvalitet og omhyggelighed.