Tilbygning i Thisted

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard A/S besidder vi stor erfaring inden for om- og tilbygning og kan hjælpe til med at løse en bred vifte af forskellige opgaver.

Vi har i tidens løb varetaget en lang række forskellige typer af arbejdsopgaver indenfor om- og tilbygning i Thisted og omegn og er blandt andet gerne behjælpelig med at lave:

Garager
Carporte
Terrasser
Udestuer
Legehuse
Overdækninger

Herudover løser vi også gerne øvrige opgaver inden for om- og tilbygning både for privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner i hele Thisted og omegn.

Tømrerfirma med stort fokus på kvalitet

Vi har lige siden den spæde begyndelse lagt stor vægt på at sikre kvaliteten af vores arbejde. Vi anvender til ethvert projekt udelukkende de absolut bedste kvalitetsmaterialer, så vi derved er sikre på at kunne give dig som kunde det absolut bedste resultat.

Vi er desuden erfarne og meget omhyggelige i vores arbejde og med mange års erfaring i tømrerfaget, skal du ikke være i tvivl om, at vi er det helt rigtige kort at have på hånden i forbindelse med, at du skal have hjælp til at få lavet en om- og tilbygning.

Du kan desuden være stensikker på, at der hos os altid vil være god og kyndig hjælp at hente i forbindelse med både store såvel som små opgaver indenfor om- og tilbygning Thisted. Vi rådgiver altid gerne omkring valg af løsninger og materialer.

Få tilbud på om- og tilbygning

Hvis du ønsker at få en hjælpende hånd med om- og tilbygning, er du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 97 93 75 85 til en snak omkring, hvordan vi kan give netop dig en hjælpende hånd med at få lavet den ønskede om- eller tilbygning.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig.

KONTAKT OS

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S
Vorupørvej 152
7700 Thisted

Tlf: +45 97 93 75 85
E-mail: post@toemrerv.dk
CVR: 21 75 12 00