Vi tilbyder

Helårshuse

Vi skaber dine boligdrømme

Nybyggeri for private er en stor beslutning, hvor vi hos Tømrerfirmaet Vestergaard kender til hele processen. Vi er også fuldstændig klar over, at tillid og tryghed igennem hele byggefasen er en vigtig faktor for dig som bygherre. Derfor sætter vi en stor ære i at være med i hele processen omkring beslutninger, tegninger, udseende, design, indretning og selve konstruktionen af nybyggeriet.

Vi ved, at der skal samarbejdes på kryds og tværs, og at projektstyring og løbende information til dig som bygherre er afgørende for et godt forløb. Derfor sørger vi også altid for at sætte vores mest erfarne tømrere på opgaven, som netop har stor erfaring med projektstyring og koordinering med de øvrige fagfolk.

Når du vælger at bygge nyt, er du også med til at fremtidssikre. Vi sørger nemlig for, at dit nybyggeri overholder alle miljøforskrifter, og at byggeriet er tænkt som en helhedsløsning, hvor de faste omkostninger er i bund og miljø- og energivenlighed er i top.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Tømrervirksomhed med mange års erfaring

Uanset hvilken opgave inden for renovering du ønsker hjælp til på din bolig i Thisted eller omegn, kan du trygt lade dit valg falde på os. Med mange års erfaring i tømrerfaget og fokus på kvalitet ved både store såvel som små opgaver inden for renovering, kan du være stensikker på, at vi er det helt rette kort at have på hånden uanset hvilken type af opgave, du står overfor.

Vi benytter udelukkende gode kvalitetsmaterialer og sætter en ære i at lave et solidt og veludført stykke arbejde til din fulde tilfredshed.

Endvidere er vi naturligvis gerne behjælpelige med at yde kyndig og professionel rådgivning omkring valg af materialer samt løsninger, således du som kunde hos os altid vil være sikret det bedste resultat i forbindelse med renovering.

Få uforpligtende tilbud på renovering

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på hjælp til renovering , er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at ringe os op på telefon 97 93 75 85 til en helt uforpligtende dialog om, hvordan vi som snedker- og tømrerfirma er i stand til at løse netop din opgave inden for renovering.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at give dig en hånd med renoveringen.