Vi tilbyder

Malerarbejde

Malerarbejde

Hos Tømrerfirmaet Vestergaard tilbyder vi, som noget nyt, nu også professionelt malerarbejde til både privat og erhverv. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan stole på din håndværker, og derfor afslutter vi aldrig en opgave uden at have foretaget den nødvendige kvalitetskontrol sammen med dig.

Vi sætter en ære i at levere et topprofessionelt resultat hver gang, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller medarbejdertilfredshed.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest

Vi er blandt andet gerne behjælpelige med:

Kvalitets tømrerarbejde og professionel rådgivning

Når du som boligejer skal have en hjælpende hånd fra et tømrerfirma i Thisted, er det i høj grad vigtigt, at du lader dit valg falde på et tømrerfirma, der lægger stor vægt på kvalitet.

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S ønsker at være kendt for at kunne levere gode kvalitetsløsninger og at yde en formidabel service. Derfor bliver der udelukkende anvendt de bedste kvalitetsmaterialer både ved store såvel som små opgaver, når du benytter os som din tømrer Thisted.

Endvidere er vi desuden altid parate til at rådgive dig som boligejer, således du får truffet de rette beslutninger blandt andet i forbindelse med valg af materialer til renovering.

Vi er med andre ord et glimrende valg for dig, som står og skal have fundet et erfarent tømrerfirma Thisted, der kan give dig en hjælpende hånd med din boligrenovering.